Politica retur

CONDITII DE RETURNARE

Conform legislatiei in vigoare consumatori persoane fizice au dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumpararea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost primit,in ambalajul original,etichetat,cu documentatia necesara si sa contina taote articolele plasate in comanda initiala.

Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre client.Urme de uzura sau folosire,zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice.
Toate coletele sunt trimise catre client si de la client cu asigurare in care se mentioneaza si asigura toate produsele ce alcatuiesc coletul.
Astfel costurile de asigurare vor fi :

50 lei chiuveta
30 lei bateria
30 lei accesorii montaj

Costul transportului de retur si costul asigurarii coletului va fi suportat de catre client.
Daca se constata ca produsul este in perfecta stare si respecta toate criteriile mentionate mai sus rambursarea contravalorii se va face in cel mult 10 zile lucratoare de la confirmarea returului in cont bancar comunicat ulterior de catre client.

Daca produsul este returnat intr-o stare care nu permite revanzarea lui ca produs nou, administratorul isi rezerva dreptul de a pretinde o diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului in regim second-hand sau o taxa suplimentara pentru reconditionarea produsului (daca acest lucru este posibil) .
Dupa constatare si comunicarea verificarii,la alegerea clientului ca varianta alternativa produsul ii poate fi returnat ,acesta fiind in acest caz responsabil pentru toate cheltuielile aferente transportului.

CONDTII INLOCUIRE

In situatia in care un produs este defect si clientul doreste inlocuirea,costul transportului va fi suportat de vanzator.

Daca se doreste inlocuirea unui produs fara ca acesta sa aiba vreo problema,doar din dorinta clientului,costul transportului va fi suportat de cumparator.conditia pentru inlocuire este ca produsul sa fie in aceiasi stare,in ambalajul original si fara urme de lucru mecanic,montaj sau uzura.